söndag 22 juli 2018

Mamma Mia och mer sol och bad och lite moln och en aning svalka

Plötsligt kom det lite mörka moln på himlen men efter en timme var det som vanligt igen denna sommar. Var en skön stranddag, så trevlig och vänlig stämning och inte så mycket folk trots att det var helg. På hemvägen kom vi på att handla i den där toppenaffären, är en Ica men med ett lite intressantare utbud än de flesta och vad mycket friskt och fräscht vi fick med oss, Anna såg de fina flaskorna med mineralvatten, hade jag inte sett förut och de goda mandelkrokarna fanns där också men sen blev det mycket frukt, bär och grönt.

Vi såg Mamma Mia 2 dagen innan och vad bra den var! Mycket fin musik förstås och duktiga skådespelare och filmen är både sorglig och härlig på samma gång.

Och idag söndag har det varit bara plus 25 grader och det kändes riktigt svalt, haha, ja fast snart blir det mer igen, rekordet blir säkert i Stockholm, det där 35 plus det pratas om. När vi såg molnen hoppades vi på någon regnskur men så blev icke fallet. Inte en droppe här men maken kom i en åskskur när han åkte norrut från stan.
En modig simmerska därute som älskat att simma sen riktigt liten, just det lär inte vara ett arv från modern och detta är faktiskt en jättesjö, läst på om den och den är väldigt stor med mycket intressant historia. Som tur var här hade jag inte läst tidningarna där det stod om en typ av tromb fast i vattnet. Allt sånt ovanligt sker nu på både land och i vatten och det är sååå sällsynt enligt meteorologerna.
Väldigt rolig och bra film men detta var innan, haha, vi fick lyxkaffe med varma kanelbullar innan filmen, väldigt roligt det också:-), sällskapet var också roligt, fick  ny energi av alltihop och skön luft var det här, avkopplande och trevligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar