tisdag 3 april 2018

Påsklov

De får stå kvar tror jag, är påsklovsaktiviteter denna vecka här:
Lyssnade på Martin Lönnebo och det var inte en predikan utan en intervju men han säger ju alltid det viktiga i livet så en predikan är det och en av få jag orkar lyssna på. Han och Tomas Sjödin. Ja finns säkert en hel del men när man är trött och slut så orkar man inte med för mycket konstlat prat som vem som helst skulle kunna haspla ur sig eller skriva. Jag har högre krav då, andra gånger är jag kanske mer överseende. Han berättade om frälsarkransens tillkomst och pärlorna och mycket annat viktigt i livet för människan, ja han har levt själv och lever, vilken klok man!

4 kommentarer:

 1. Påskpynt kan vara vårpynt tycker jag så mitt står kvar också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, det är så, påskliljor är ju vårblommor och kycklingar föds på våren och andra små raringar. Vårpynt helt enkelt!

   Radera
 2. Vilka söta små påskprydnader du har. Supergulliga.
  Hoppas du haft en fin påsk. Ska läsa dina inlägg nedan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, tack! Och det har varit hyfsat lugnt tills nu idag med öronbedövande ljud från kl 7-16, det blir hela kvällar sedan också, renoveringen är extrem och för stor på en gång, men killarna trevliga och duktiga och gör sitt jobb. Är ju styrelsen här som beslutar om allt. Och glad att se solen ibland men fortfarande så kallt.

   Radera

 • Vacker kyrka - En stor överraskning var denna stora, vackra och ljusa kyrka på en liten utflykt. I centrum fanns också världens gästvänligaste turkiska café.
  16 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan