onsdag 11 april 2018

Ja det är våren, ja det är våren

Jaja, jag måste bara. Titta på lite vårbilder hur det sett ut och kunde se ut, ska ha det som ett gladinlägg och titta på tänkte jag, de första bilderna är från vår park som det brukar se ut och träden som blommar står väl kvar men tror inte vi kommer att se när de blommar nedanför balkongen, går inte att sitta där nere heller för allt bråte. Sen kommer balkongbilder, börjar med den rosa fina pelargonien, från mars, april, maj och t o m någon från februari, vi sa just det att nu brukar vi ha suttit där ute, läst, ätit och fikat sedan en månads tid. Ja lite synd att vi tänker på hösten redan men det gör alla här, då när detta utlovas vara klart.
 Min balkong, åh vad jag saknar detta i år:
Jostabärbusken brukar spira i slutet av mars, ser ingenting i år, är det enda som kan stå kvar där, tror jag i alla fall, den har knopp men kanske inte händer nåt mer, hoppas den överlever
Trädet på gaveln till höger är nedhugget:-(
Det här var tidigt, redan i februari ett år, slängde korgen i röjningen, kanske förhastat, var min farmors men tyckte den farit lite illa av att vara blomsterkorg även om jag klätt den på insidan med skydd, jaja, vi slängde mycket

4 kommentarer:

 1. Skönt när renoveringen är klar :)

  SvaraRadera
 2. Anna, det ska det verkligen bli! Vi är trötta. Är så mycket oljud och oväsen, de har blästrat ett hus längre bort hela dagen från klockan 7, låter som en jordbävning.

  SvaraRadera
 3. Alltså åååå vad jag förstår dig!! Men du får se till det fina sen, när allt är klart!! GUD vad du kommer att njuta då! Då får mys-hygge-Monica verkligen blomma ut. Alltså, ni borde flytta till landet nu till i höst. Bo därute på heltid. Det skulle jag göra, tror jag. Jag vet att du inte tycker det är så lockande kanske, men joooo ... jag skulle dra dit. Har ni bara wifi, tv, radio, vatten, ström, värme och varsin cykel alt bil är det perfekt. Dina bilder är så fina, och jag förstår så väl att du kommer sakna balkonglivet och att SE UT genom fönsterna + att ljudet är från renoveringen är jättejobbigt.

  SvaraRadera
 4. Annika, ja vi får se sen, våren är sen i år på landet. Men det är ju väldigt fint där också, glömmer nästan det i alltihop. Och när jag ser fotona här är de ju som en dröm, haha, men var verklighet, då var det självklart att ha det så, jo det ska minsann bli myshygge-de luxe här sedan även om vintern hunnit komma:-), då kan jag ha granar och ljus och plädar i fåtöljerna, men först får vi ha lite vår och sommar, vi måste börja hitta på något trevligt känner vi. Och tack Annika, ja det är en extrem situation och jag tror att kanske de tagit sig vatten över huvudet med så mycket på en gång. Sett deras arbeten i innerstan och de kan ha renoverat ett sekelskifteshus,(förra seklet), så fint men bara ett då. Får hoppas de ror detta i land.

  SvaraRadera