tisdag 10 april 2018

Det går liksom inte ...

att förklara riktigt, men först så vilar jag lite på sängen i det fina rummet och njuter, ser solens strålar genom fönstren som jag tycker så mycket om, är så oerhört nöjd med min tapetsering och helrenovering av detta rum och stolt också hur jag kan fixa och att jag fick in en mängd pocketböcker i en CD-hylla, så fiffigt tycker jag och fint i hörnan där:
Sen samma dag blev allt blått inomhus, och det går liksom inte att förklara hur det känns att bo i detta, jag förstår det inte själv och snart ska fönstren täckas helt i skyddande material förutom det här blå nätet som går utanför. Det är extremt och vårljuset som finns där ute når inte in och balkongen är lika inpackad den, nu som vi kunnat ta en vårfika därute. Utemiljön är anskrämlig dessutom för allt är nedklippt och det ligger byggmaterial precis överallt. Det är så tyst här, tror folk håller på att bli tokiga.
Sen påsken har jag varit sjuk men är mycket bättre nu, tack och lov. Drabbades av tarminflammation och njurbäckeninflammation och även om jag inte skrek av smärtor så ropade jag när jag satt på toan och jag vitnade av smärta, var precis kritvit och kallsvettades mycket så maken tvättat madrasskydd, kuddar, täcken, ja allt. Var fruktansvärda smärtor och jag har druckit kokt vatten, örtteer, pressade citroner, gjort egna behandlingar som tarmsköljning och sovit av utmattning, vaknat på morgonen och sen sovit under dagen igen. Som bonus har jag 6 kilo puts väck så man får ta det onda med det goda;-), blev en riktig inre vårstädning efter nästan 14 dagar med flytande enbart och nu har jag lite energi igen men men, är ju inte roligt att se ut.

4 kommentarer:

 1. Nämen fasiken, stackars dig!! USCH så hemskt att bli så sjuk, och i magen dessutom. Du mår bättre nu alltså???? HOPPAS det.
  Ja, du får ta det lite lugnt framöver nu, din stackare. OCH huset, ja det är för trist det där att ni ska bli inkapslade nu. Rummet du visar ser så trevligt ut!
  KRYA PÅ DIG!! MÅ bättre!!!

  SvaraRadera
 2. Annika, ja man vet ju inte vad det är först och om det ska bli bättre men tack och lov vände det men tog en vecka bara det. Är piggare nu igen, så skönt!

  Ja huset ja, det känns bedrövligt och de verkar försenade med arbetet så vem vet när vi får ljus igen, får hoppas firman fortsätter, tänker med på om det skulle hända något med den. Hu!

  Tack Annika, nu ska jag vara rätt försiktig ett tag äta riktigt skonsam kost så det ska väl ordna sig.

  SvaraRadera
 3. Ser ändå jättefint ut i rummet :)

  Snart kommer jag o tar hand om dej :)

  SvaraRadera
 4. Anna, det är det bästa rummet nu men mycket oljud, det ena fönstret kommer att plastas in men tror det andra mot balkongen kanske får vara ifred, hoppas det och än har jag vädringsfönstret öppet, hoppas de säger till ordentligt när de blästrar och kalkfärgen ska på. Då måste allt vara stängt.

  Blir otroligt skönt när du kommer, vi får ta hand om varandra. Längtar dit.

  SvaraRadera