tisdag 27 mars 2018

Viktigt!

Sånt här kommer i brevlådan:
Och redskapen står beredda:-), måste säga att den är lite farlig så jag sitter mest på den, haha, och har mitt eget lilla hemmagym annars.

4 kommentarer:

 1. Skulle aldrig hända här. Lite fint ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, ja haha, lite kul ändå, man undrar ju ibland vad som dimper ned i brevlådan och vilken koll de har på folk och ålder!

   Radera
 2. Vad är det fr ngt du har under stolen? en bousu-boll? Ser inte vad det är? HAHA.
  Ja, balansen ja, den är ju fasiken s mkt sämre nu än den var för tio år sen. Jag kör själv lite balansövningar varje dag.
  Hoppas din helg var fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, det är nån sorts balansboll, köpte en genast:-), jag brukar också träna lite varje dag när jag borstar tänderna:-), bollen har jag suttit på ibland, krävs lite mer träning att stå på den.
   Tack, vi hade balkongtömning och får väl vara lite glada att det var hyfsat väder för på måndagen snöade det in där. Och hjälp vad mycket jobb och tid detta tar, kanske bloggar om det, får se.

   Radera

 • Vacker kyrka - En stor överraskning var denna stora, vackra och ljusa kyrka på en liten utflykt. I centrum fanns också världens gästvänligaste turkiska café.
  16 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan