torsdag 29 mars 2018

Skärtorsdag

Det går fort tycker jag fast påsken är lite sen i år, pyntat lite och kan knappt hejda mig när jag ser alla fina vårblommor som nu kommit men vi ska ju inte, eller kan plantera något på fina balkongen, men måste påminna mig själv om och om igen, haha. Åh jag ser ju så fint det skulle bli i den och den korgen men så är det. Och får ha lite inomhus i alla fall, på landet är det snö och inte direkt läge för blommor.
Och tackar bråkiga barn i affären, ja som vände upp och ned på allt och ökade föräldrars stress, men annars hade jag inte vetat att det var chokladlinser inne i denna påskhare, trott det var en chokladhare bara men goda linser inuti och det lockade barn att skramla och leva om så jag tog en hare lååångt inne i hyllan som var oskakad. Ja föräldrar ska ju säga till naturligtvis, är ju varor som folk ska köpa
Lite påsksemlefika, en sån där lagom semla;-)
Och vasen är en födelsedagspresent till, det är inne med "knottror" på vaser och vaser kan jag tycka är så söta, lite som fina väskor att det är roligt att se och få;-)

En riktigt Glad Påsk önskas er alla🐑🐔🌷

6 kommentarer:

 1. Vad gulligt och påskigt du har det hemma. SÅ sött.
  Ärligt, svenska fldrar alltså ... ibland blir jag bara SUR och arg. VARFÖR kan de inte säga till sina telningar att SLUTA leva runt, och ffa klämma sönder varor och annat. Ibland undrar jag hur nya tidens fldrar tänker??? Det är nästan som om de är rädda för sina barn. Ja, där har US ett stort plus i kanten, väluppfostrade barn som faktiskt inte lever rövare på lokal. Brukar tänka på detta då jag är hemma. Såklart gäller det inte alla kiddos, men väldigt många.
  Vasen är SÅ fin!!
  Allt ser så trevligt ut hemma vid er fikastund. SOM alltid.
  Monica, ha en jättefin påsk!!

  SvaraRadera
 2. Annika, tack ska du ha! Ja de levde om verkligen och bland saker de inte alls skulle ha, ja känns lite väl ibland och det går ju att säga till på ett vettigt sätt, absolut, innan föräldrarna bara skriker för det fungerar inte, blir konstigt för alla. Sen finns andra hur gulliga som helst som frågar först om de får ta, finns alla sorter men stöket märks ju mest. Och det finns jobbiga föräldrar också som härjar. Ibland blir man trött helt enkelt, brukar inte bry mig så mycket men kan känna vissa gånger att det är tröttsamt.

  Ja tack, vilken söt vas tyckte jag med! Blått är väldigt fint! Och tack detsamma Annika, ha en fin påskhelg, hoppas ni får fint väder som är skönt att vara ute i.

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk öskar Lena från Wales

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lena, tack, hoppas du haft och har en fin påsk.

   Radera