fredag 23 mars 2018

Påskmust

Snart är det dags och glad de har must igen, maken såg Icas först, (inte så god), sen Nygårdas (godare), och nu såg vi de där lagrade på ekfat igen så det ska bli några och så sparar vi ett par till midsommar🎶
Men det är inte vare sig särskilt vårlikt eller påsklikt men bara att gilla läget, våren blir sen i år säger meteorologerna. En fin helg önskas er och hoppas på lite sol för alla.

6 kommentarer:

 1. ÅH ja!! GOTT!! OCH så mysigt med den svenska påsken alltså. En sådan fin, fin helg. Lång och mysig och utan krav egentligen. Lite som Thanksgiving i USA. Man äter gott, men det finns inga krav på presenter etc. Familjen i fokus oftast. Trevligt. Saknar den svenska påsken och dess mys och trevnad. Påskmust, såg att de hade sådan på IKEA. Köpte inte. Trevligt att ni sparar till midsommar också! GILLAR det tänket. Monica, ha en jättefin helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, så gott! Och vet inte vad som hänt men nu kommer fler och fler sorter, blivit en riktig trend, inte lagom alls:-).
   Och fint med påsk, det tycker jag, men sån skillnad i år mot andra år hur våren är, såg äldre foton idag och det var som en dröm redan, så mycket blommor och fint just denna dag. Nu är det is och sörja, sent i år så kul med påsken i detta och mycket fint har de i blomsteraffärerna och överallt, roligt att se. Ikea var vi på igår och det var inget särskilt alls där förutom lite nya fina möbler och utställningar de har men börjar tycka matutbudet är sämre här med hos dem.
   Tack Annika! Ha det så fint du med!

   Radera
 2. Wow, påskmust! Vad sugen jag blir!
  Hoppas våren kommer till dej snart!

  SvaraRadera
 3. Lena, ja tänk att det är så gott! Med en isbit i:-), är något speciellt med vår must.
  Ja det hoppas jag med, våren är sen men glad att det varit plusgrader ett par dagar.

  SvaraRadera