torsdag 22 mars 2018

Husmorstips

Ja faktiskt har jag lärt mig det av kära dotter vår. När man köper en kruka med örter så kan man sätta en plastpåse om krukan med jord, doppa hela örten i kallt vatten ordentligt, spola lite nytt och skaka av försiktigt. Då ramlar visserligen bladen åt lite olika håll men bara att binda upp och så sätta i en liten passande ytterkruka allt i fönstret t ex och då har man hela tiden fräscha blad att ta direkt, inget blött kladd mer. Tycker det är toppen!

4 kommentarer:

 1. Ja, det brukar jag också göra!! Det funkar jättebra!
  Läste hos din dotter att hon kommer hem! Du måste vara såååå glad! Jag är jätteglad för er skull. ÄVEN om det nog tar lite tid med återanpassning etc.
  Ha en fin dag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, visst är det bra! Och då finns de där bara att ta utav.
   Ja så skönt det ska bli! Så helt otroligt skönt! Och vi är såååå glada, det blir bra och tror vi är så medvetna om saker och ting, sett både fram-och baksidan i UK och den finns här med men är ändå vårt eget land ändå. Sen kanske vi kommer till USA, hehe, förr pratade vi lite om det men vi väntar nog;-)
   Och mycket jobb för Anna är det, det är så mycket som ska avslutas och kollas noga, eget företag, säga upp egen anställning i annat företag, som nu varit riktigt hyfsat ur personalsynpunkt, deklarationer, husförsäljningen är mycket speciell och en långsam process, (ja lika att köpa), den är klar som tur är men tog tid att få de sista dokumenten, varenda sten ska vändas på både ute och inne fast de själva gjorde allt då de köpte men nu skulle allt ned på nya dokument. Det är så mycket onödig stress. Och mycket mycket annat, men det blir bra, en dag i taget.
   Tack Annika! Det var lite värme för första gången idag!

   Radera
 2. Svar
  1. Anna, ett väldigt bra husmorstips:-)

   Radera