onsdag 28 februari 2018

Lite gott efter maten

Gjorde chokladkola till glassen, med kristalliserad ingefära från Yorkshire, liten gnutta havssalt från Cornwall och sen är det sirap, smör, en skvätt grädde, kakao och lite socker, blev väldigt god.
Maken viker servetter och tänker läsa Skolvärlden, ja han är seniormedlem i Lärarnas Riksförbund, jag har struntat i att fortsätta i mitt, tyckte det var en onödig kostnad, har kostat på dem så mycket under alla år och det går ju att läsa vad man vill på nätet. Men Skolvärlden brukar jag läsa också, är bra att hänga med i alla svängar och i alla världar:-)

4 kommentarer:

  1. Ja, det ser jättegott ut. Mums. Blir sugen. igår åt jag upp det sista saffransbrödet jag hade i frysen. GOTT, både vit choklad och mandelmassa i det.
    Vilken FIN kopp du har, jättefin!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Annika, tack! Och det låter så gott med saffransbrödet, är så gott att ha något i frysen men förråden sinar:-)
      Tack, ja jag gillar porslin, finns ju så mycket fint!

      Radera
  2. Svar
    1. Anna, ja det är väldigt gott! Det här blev mer kola än sås men ändå mjuk och väldigt god:-)

      Radera