fredag 12 januari 2018

Ville bara visa:-)

... sådär, att jag gillar när en topp har lite extra, som en dragkedja:-), julklapp från Anna och så när jag såg mössan i paketet, ojdå, tänkte jag först men blev inte så tokigt, maken tycker att det får godkänt med spets och kanske det borde göras en bestämning av ålder hos någon myndighet som är så aktuellt i dessa dagar säger han:-), ja han är inte yvig med komplimanger direkt men får ta det som en sån, haha och därmed önskar jag en trevlig och fin helg till er och oss alla! PS Jag har ingen som helst förklaring till varför jag står så där med handen:-):

6 kommentarer:

 1. Anna, *skratt*, då behöver jag inte skriva det själv;-)

  SvaraRadera
 2. Du är så himla söt, Monica. DET enda problemet med dragkedja i nacken är att det blir så KALLT när man får den mot ryggen. Annars är det supersnyggt, har två tre klänningar med dragkedja i nacken. Du passar i turban också. Trevlig helg till dig och maken!!

  SvaraRadera
 3. Annika, du är då för söt själv, tack:-), ja vet vad du menar, dragkedjan kan kännas lite, man kan ha nåt linne under kanske och jag med har flera klänningar med sådan i ryggen, så snyggt! Haha, ja Anna tycker jag ska ha lite av varje i stilar och den blev riktigt bra, är i mjuk ull så varm också. Tack detsamma, ha en riktigt fin helg ni med!

  SvaraRadera
 4. Instämmer i Annas kommentar! Allt klär en skönhet!
  Önskar dej en skön söndag!

  SvaraRadera
 5. Lena, tack:-) ja du vet ju hur det är själv:-), skön är den med och önskar dig en fin vecka som kommer!

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  7 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan