lördag 20 januari 2018

Veni vidi vici

Ja lite så känns det med ljuset för det kom plötsligt, oj det är ljus på himlen, oj lite sol såg jag också och om det segrar vet jag inte men hoppas på fler ljusa utsikter, för hjälp så grått det är och varit snön till trots, vitt på marken så att det blev lite ljusare av det ändå.
 Nästan så man tror att det är en sjö därborta och den finns men lite längre bort, fin balkongutsikt, den kan jag inte klaga på
Sen hade jag fullt upp:-), skulle skriva både dagbok och lite nya recept i boken här som är Annas med massor med bra handskrivna recept i och nu såg jag ett på ett matbröd som jag inte vill glömma, ska testas snart. Till detta krävande arbete gjorde jag några bananpannkakor som skymtar där i bakgrunden och måste säga att lingonsylten är det godaste med dem. Gillar "normala" pannkakor bättre.

6 kommentarer:

 1. Ser lite ut som berg där i horisonten.

  SvaraRadera
 2. Anna, ja det är en så fin utsikt här:-)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att ni äntligen fått lite sol, det gör så stor skillnad!
  Njut!

  SvaraRadera
 4. Lena, ja det är så skönt! Och dagarna är lite längre nu, det börjar märkas så sakteliga och det är bara att njuta av att se lite sol och blå himmel. Kallare är det men det gör inget bara det finns lite ljus.

  SvaraRadera
 5. Ser ut som både berg och sjö vid horisonten. Fint.
  Och ljuset, tycker ffa det märks kvällstid. vad duktig du är som skriver upp recepten, jag bara sparar dem på datorn :-) Ha en fin dag nu!!

  SvaraRadera
 6. Annika, ja det är en vacker utsikt! Och så skönt nu med ljuset, idag var en solig dag med mycket ljus på snön, man blir lättare i huvudet:-), ja får mer energi.
  Tycker att det är kul med den här boken och riktiga juveler i den:-), tittar i gamla kokböcker ibland och det är ju nästan så ingredienserna inte finns längre och sen hade jag i pärmar sparat mycket och slängde alltihop. Så tur jag har den här lilla boken:-), ja bäst att ha dem där tänker jag. Tack ha det fint du med, vi var bjudna på en riktig Nobelmiddag fast redan till lunch men jag tog inte ett enda foto. Men så gott!

  SvaraRadera