fredag 5 januari 2018

Pärlor

Ja man får se dem så för oj vad det regnar dag efter dag, man märker knappt att solen går upp, lite ljusare kanske, och snart går den ned igen, maken ville dra täcket över huvudet men jag sa: Tänk så bra vi har det, varmt och gott, nästan för varmt med plus 25 som det är här inne och ändå installerar de som är drabbade av den där renoveringsivern in golvvärme i både hall och badrum, alltså vi har alldeles ljumma golv ändå:-).
Ja vi har tak över huvudet i ett vackert och trivsamt hem, mat på bordet och gott doftande kaffe, lös en Sudoku föreslog jag och ta en Plopp, haha, ja sen på eftermiddagen gick vi ut i regnet och förlustade oss med en cappuccino och en Budapestbakelse som var fylld med färska hallon och hade mycket god choklad i sig, extremt god var den. Men ärligt ska sägas att trött blir man på och av detta gråväder, så maken letade fram D-vitamin i köksskåpen och en extra dos behövs säkert.

Och nu är det helg igen så en trevlig trettondedag jul önskas er alla!

4 kommentarer:

 1. Trist väder här med och jag har sovit bort en halvledig dag men så får det bli ibland.

  SvaraRadera
 2. Anna, det gjorde du alldeles rätt i efter dina mastodontpass, skönt om du kunde sova igen lite.

  SvaraRadera
 3. mmmm....mysigt varmt inne hos dig. Gillar!! Låter som om du och maken har en fin tillvaro!!

  SvaraRadera
 4. Annika, vi har väldigt varmt, varit så alltid, måste vara nåt bra värmesystem och väldigt välbyggt hus men det är svalt varma sommardagar som det ska vara, aldrig hett då och någon svalkande fläkt har vi aldrig använt och aldrig en värmefläkt om vintern, ja kanske är ovanligt.
  Och det där gråvädret gör att vi är inne men nu ser det mer lovande ut, så skönt att se solen igen.

  SvaraRadera