torsdag 18 januari 2018

Och det kom mera:-)

Nu tror jag ingen längre klagar på att vi inte har någon snö, inte jag heller:-), blev ljust och vackert och mycket på en gång:
 Det plogades rätt tidigt på morgonen så biltrafiken löpte på, det var värre här inne i vår bostadspark, blev inte plogat förrän på eftermiddagen och jag såg grannar skotta trappan upp till parkeringen och annat så där hjälpsamt på engelskt vis. Ja för äldre som måste ut var det lite farligt annars
Hur det var med tåg och annat vet jag inte, tänker inte lika mycket på sånt nu när man inte är beroende av dem. Såg och hörde många glada barn i alla fall hämtade på *dagis och skola, föräldrarna var inte lika glada, stressade som vanligt medan barnen rullade i snön:-), *här kanske någon förskolepolis reagerar på dagis men jag tycker inte direkt att 1 1/2-åringar går i skola, kan knappt gå och det är mer förvaring än skola, någonstans att vara innan föräldrarna kommer efter ibland väldigt långa dagar, ja jag har släkt där det är 80 småbarn på samma "förskola", får rysningar, en granne nyss hemkommen från ett annat EU-land där hon hjälpt till med lämning och hämtning på förskolan, berättar att det var 12 barn totalt och ofta några sjuka så det var ännu färre och många fler i personalen än här.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Anna, det blev ljust och fint med snön och tyst på något sätt. Vackert är det också.

   Radera
 2. Nu har ni snö. SÅ härligt. Minns det där ljudet av de stora snöplogarna hemma då de plogade mitt i natten. Här här jag dem också ibland, men de är så mkt mindre här, plogarna. HOPPAS nu att snön får ligga kvar ett BRA tag och inte töar bort i brådrasket. Himla fint är det iaf!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, ja det var på tiden:-), blev ljust och fint. Haha, i morse (natt) klockan fyra vaknade vi av nåt brak med ljus, det var plogen som svängde in här, fort körde den också.

   Radera