lördag 27 januari 2018

Något upplyftande istället

Vad jag tyckte om denna omgång av "Stjärnorna på slottet"! Så otroligt begåvade och duktiga på sina områden, helt otroliga på alla sätt och till det så varma, rara, ödmjuka och fina mot varandra och på alla sätt utåt också. Mycket värme i programmen och så sällsynt det är! Och Bosse Parnevik ikväll, åh vad jag mindes igen av mycket han gjort, vilken kille och man. Så snygg han var som ung förresten, det hade jag glömt och så fin idag, han blir 80 på vårdagjämningen. Det är roligt att se dessa piggingar, gäller fler av våra äldre artister det visats program om, så roligt att se dem i full action ännu.
Tror att de var på ett slott vid *Västerås, i så fall är inte det här så långt bort, det är makens nära anknytning till slott där vi var och förlustade oss, intressant faktiskt att vara i alla rum och se allt från insidan, är Örebro slott.
Nej de var i ett slott utanför *Växjö ser jag, ja det såg också helt fantastiskt ut där det låg på höjden.

4 kommentarer:

 1. ÄLSKADE Party hos Parnevik när jag var liten. Jag minns att hela familjen satt som klistrade framför det. OCH så bra han var på att imitera alltså!! OCH ja, jag såg också en bil på honom som ung nyligen, SKITSNYGG!!!
  har inte sett ngt av Stjärnorna på Slottet. KUL att det är bra!!
  Ha en fin tisdag

  SvaraRadera
 2. Annika, jag med! Han var otroligt duktig och snygg:-) och dessutom gjorde han allt med finess utan att bli plump som är så vanligt numera, tror vi inte har såna här duktiga artister längre, knappt i alla fall. Så kul när de visade en ung kung och Bosse imiterade honom, kungen skrattade och hade kul i sin loge och hovet ringde dan efter för att få texten berättade Parnevik, kungen skulle imitera sig själv:-) och mycket mer, Palme var med också i två upplagor:-), den äkta sa där att han tyckte mest om Bosse av alla som skulle härma honom, han skrattade också mycket när han pratade om Parnevik. Alla kunde nog känna humorn i det han gjorde och värmen. Han var väldigt bra i sitt program här, toppen! Otroligt sympatisk.

  Och PS om någon helt annan, idag har jag träffat en kvinna som är kompis med Ernst, haha, ja hon jobbar inom samma områden och hon sa att han var väldigt bra, såååå seriös och glad för det i dessa tider och duktig och trevlig. Kul att höra, vi fortsätter att gilla honom:-), köpte genast en tändsticksask till:-)

  SvaraRadera
 3. Åh blir alltid glad över att höra om Ernst och att han äR lika gullig som vi tror att han är. Verkligen, blir genuint glad över det. Tror att han är en sådan jättefin person. JA, vi ska fortsätta att gilla honom, Monica. :-) Just det, parnevik, imiterade kungen och Palme SÅ otroligt bra. Som du säger, allt var mindre plumpt då. Brukar du se programmen hans son är med i? Där olika artister åker till Jesper Ps hem i Florida? har faktiskt inte sett det, har liksom inget intresse. Men flera kompisar gillar det ...

  SvaraRadera
 4. Annika, ja var så roligt att prata med henne och hon berättade så trevlig och sympatisk han är, fin på alla sätt. Förutom att han är duktig på det han gör. Ja blir så glad, så skönt att höra i dessa tider.
  Bosse Parnevik var väldigt skicklig, otrolig egentligen och samtidigt tänkte han och funderade mycket, märktes nu också, allvarlig när så krävdes. Mycket sympatisk.

  Sett något av sonens program och han var med i en del här hemma också men han är annorlunda om jag säger så, ja det intryck man får men tror säkert att han är en vänlig person också och omtänksam när det gäller familj. Men är inte alls som far sin att uttrycka sig. De är väldigt olika tycker jag i den bild man får genom TVn i alla fall.

  SvaraRadera