måndag 1 januari 2018

2018 och första dagen

Solen gick upp för ett par timmar sedan men det kan man inte se:
 Dimman ligger tät över nejden, nästan så jag blir full i skratt så helt otroligt osannolikt grått det är, vilket nyår! Igår under fyrverkerierna så ösregnade det, fyrverkerier som jag tror var värre här än på Skansen, det small från berg och dalar och på bron tändes eldar, glad att inget galet hände, inte vad jag vet och skönt när det var över. Anser att sånt här ska samordnas och bara säljas till en organisation eller förening så att det sker under ordnade former som det görs i andra länder. Är för slappt i detta land på en hel del områden. Och inte är det njutbart heller varken för folk eller fä.
 Till frukost gjorde jag en god smörgås, laxen var toppengod, länge sedan jag åt så god tycker jag så där hade jag tur:-) och i allt det grå ute så är det varmt och gott i vårt hem och jag bestämde raskt att i år ska jag fira till Knut. Passar bra, är ju en helg och att varma färger och annat fint får vara kvar, har ju inga tomtegardiner eller sånt utan vita och skira. Och fint med lite färg och vackra blommor om det grå ute ska fortsätta, plus 5 grader idag och när jag fotade kvittrade småfåglarna där i trädet, de kanske är glada att det inte är så kallt. God start på det nya 2018 önskas och en god fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Saknade att inte kunna titta på Skansen. Fast kollade ett gammalt klipp med ring ut på Asda iallafall :)

    SvaraRadera
  2. Anna, ja det hör ju till på något sätt och är under ordnade former:-), annars var det nästan mer fyrverkerier här:-) och dikten kan man kanske deklamera själv då:-). Ni har ju inte alls denna hysteri som här och det är skönt tycker jag.

    SvaraRadera