onsdag 3 januari 2018

2 minuter

Oj, redan två minuter längre dag idag mot igår, solen upp 08.45, ned idag prick 15.00 i Stockholm. Annars jämngrått som vanligt och man kan mer tro att det är höst än vintermånaden januari, är trevligast ändå när snön finns nu än i april-maj men vem vet, vi kanske inte får någon mer vinter än så här i år. Nästan så jag tror vi bor i Provence, lär ha samma väder där som har mildast tydligen första veckan i januari och när jag ser blommor och rosenknoppar på balkongen blir jag övertygad, även kärleksörten blommar, blomfotona lite otydliga för det är så mörkt även mitt på dagen.

2 kommentarer:

 1. Här har vi stormen Eleonor. Blåste otroligt inatt.

  SvaraRadera
 2. Anna, usch, ni har mycket stormar, är ju en ö förstås, men det är ofta nu tycker jag, här i Stockholmsområdet är vi rätt förskonade, värre söderut vid kusterna.

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  7 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan