torsdag 14 december 2017

PostNord

Alltså, hur mycket negativt står inte att läsa i vår press och höra i annan media och jag har så fantastiska erfarenheter till skillnad mot det.

Alltså igen, jag skickade två stora jullådor från Stockholm till South Yorkshire i denna "so busy" julmånad, den ena tog tre dygn att komma fram, den andra knappt två dygn, helt otroligt så snabbt och leverans till dörren, det hjälper förstås den eminenta motsvarigheten i Storbritannien till med.

När jag lämnade in dem, där i det trånga hörnet på Hemköp, där folk knappt får plats att stå, matvaror längs med väggarna som någon försöker handla, en karl, troligen en företagare har ca tio paket som han lyfter över våra huvuden, allt klappat och klart med dem säger han när han vill gå före, inga problem säger ungdomen, den längste av dem och svingar dem över oss, ja det är tre ungdomar som arbetar, två alerta tjejer och en alert kille, allt går som en dans och de är artiga och trevliga också och visar ingen stress bland mängden av paket, som hämtas eller skickas, köp av julfrimärken, någon från Kina vill ha info, hon såg mina paket och vill veta mer, allt går som smort, en eloge både till duktiga ungdomar och till PostNord, så glad att det fungerar! Och tror eller tycks mig se att de har det välorganiserat där bakom dessa ungdomar, de samarbetar och hämtar paket åt varandra som ska utlämnas så det fungerar så bra, verkar ha koll var saker och ting befinner sig. Tror att de har en logistik det bygger på, allt till Blåbärsvägen, Smultronstigen, Vinbärsgatan här o s v, ja nånting sånt som ett bibliotek för det är ingen som helst röra där bakom. Proffsiga helt enkelt! Så ett stort TACK för snabbhet och smidighet! Och till övriga som fraktar över land och hav!

4 kommentarer:

 1. Blev väldigt bra allting. Nästan ätit upp godiset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, blev fantastiskt! Och så glad att det fungerade så bra! Gott godis var det, särskilt utvalda bitar allt:-). Vi köpte en hink själva också och den är slut med och en till vårt glöggparty i huset och den försvann raskt:-). Och så att allt annat var fint när det kom fram, ja så bra de är Posten:-) och hos er är det ju mer som förr här att de kör ut stora paket så där direkt, vilken service och snabbhet! Mycket som fungerar bra hos er och även nu när er post blev nytt företag.

   Radera
 2. De är då inte vana vid beröm. Tycker bara man läser skit om PostNord hela tiden. Du borde skriva till dem och berömma dem. De får nog mest motsatsen hela tiden.
  Ibland går försändelser jättesnabbt, även till US. OCH tvärtom. Men jag skickar nästan inget alls längre, portot är så dyrt både här och där. Härligt för Anna att hon snart får sina paket.
  Ha en fin dag nu!

  SvaraRadera
 3. Annika, så sant! Idag står flera sidor om dem i SvD igen och det är bara skit med dem, ja i stort sett i alla fall. ibland kan man undra om det är så med allt? Bara skiten som lyfts fram i många branscher och alla tidningar och media är så likriktade numera. Tänk så mycket annat som ändå fungerar i samhället, gäller alla kategorier. Här intill väcktes vi en natt, så mörkt och gräsligt väder men det var hemtjänst först som kom till grannar, sen kallades på ambulanser, ja två och också läkare på det, tre-tiden på natten, ja så många i tjänst som får samhället att fungera och dygnet runt, de får också mest skit. Såg att hemtjänsten sen var kvar och ordnade, låste m m. Vilka jobb!

  Och jag skulle kanske skriva och tala om när det fungerar med PostNord, kändes ju lite som ett lotteri denna gång när jag läst allt dåligt dag efter dag men det blev ju fantastiskt bra. Fattar faktiskt inte hur den ena lådan kunde komma fram på mindre än 48 timmar. Ja och portot är dyrt här med, det har höjts mycket, särskilt för större paket.

  Ha det fint du med! Glad för ljus och färg denna tid för så gräsligt mörkt och ruggigt det är, regn igen och snön rasade efter husväggarna, bara smuts och gegga överallt och mörkt hela dagar, skulle behöva Lucia varje dag tror jag.

  SvaraRadera