fredag 22 december 2017

Ljus, ingen snö och jul

"Det spelar ingen roll hur mycket elektriskt ljus man tänder så har den lilla öppna lågan en synnerligen märkvärdig kraft." Berömt Ernst-citat och så sant! Tittade på sista julprogrammet igår kväll och väldigt trevligt och mysigt var det på vintersolståndets dag, han får gärna komma hit på julafton och ha den fina grå luvan och leda dansen:-).

Såg dokumentären om Lill-Babs sedan, gått i två delar, är bra tycker jag och sevärd, innan Ernst och Lill-Babs var det engelsk antikrunda på Chatsworth, ja hur många gånger jag varit där kan jag inte hålla räkning på och nu tänkte jag på förra julen där så vackert det var.

Gjorde lite andra tillbakablickar, foton från denna månad varierar mycket och kanhända en del är från januari, men roligt att se hur olika de kan vara. Önskar er alla en riktigt God Jul först och sedan följer mer ljus i olika former inspirerad av Ernst:-):
Jul hos Anna och fin utsikt om så önskades
Arlanda
Fina kulor i City hos Anna
Vinter på vår sjö vid stugan
I Leeds på tyska julmarknaden förra julen
Och där gick vi på franskt café i City sedan, omväxling förnöjer:-)
Och PostNord levererar igen
Snart är det dags att hoppa i mysdressen och säga Gott Nytt År! Det är lika så bra även om det kanske blir nåt mer inlägg innan dess, ett riktigt gott 2018 önskar vi oss alla, tänk om det kunde bli så i både vår lilla värld och i den stora, ett varmare och godare år för alla människor på vår jord med fred och frihet för både gammal och ung, önska får man

4 kommentarer:

 1. Det var mycket jul :) jag ska fixa med lite av varje idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, ja mysigt med jul:-) och tänk vilka mängder med snö det varit här utanför ibland. Du fixar så fint såg jag:-)

   Radera
 2. Monica! Vilka bilder du visar!! OJ vad FINA!!! Den med pariserhjulet
  är ju som tagen ur en saga, wawawooooom så fint!! OCH alla andra också. Mysfaktorn hos dig skyhög. Julhygge en masse!!
  Önskar dig och din man en jättefin, varm och innerlig jul. Tar också ett brejk från bloglandia ett tag nu. Så glad att jag hittat dig i bloggvärlden. Stora julkramar från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, tack! Ja så vackert det är denna tid och mycket har vi hunnit uppleva, pariserjul är väldigt vackra, ljuset från den alla kvällar var så fint och mycket annat också både här hemma och jultid i UK, verkligen upplevt mycket fint där och nytt för oss. Men så har lilla tant Bruns stuga i Sigtuna hög mysfaktor med, där har vi druckit julkaffe och firat jul sedan och bott kvar några gånger i stan.

   Tack Annika! Detsamma önskas dig och er! Du är en fin bloggkompis, vem vet om vi ses utanför blogglandia också kanske en dag? Stora julkramar från mig med! Ha det så fint nu!

   Radera