tisdag 19 december 2017

Julkortstider

Vi skickar och får, vi har skrivit, klistrat lite extra märken och sånt och postat en hög till nära och kära och det är roligt ännu att göra så tycker vi, vackraste korten finns i Storbritannien. De är så härliga att få, att bara titta på dem. Först fick vi ett Mum and Dad så fint, med våra julklappar:
Sen kom det mer i brevlådan en annan dag, ett till mor och ett till far. Åh det gläder så ett mammahjärta att få och läsa:
Och pappahjärtat gläds också men han är mer hemlig, ja det är ju min blogg och någon egen blogg det tror jag inte finns intresse av i hans fall:-).
Det finns så fantastiska kortaffärer och det tar tid, lång tid när man är inne i dem, för man hittar ett vackert kort och så ett till som är det man vill säga och ett till och ett till ... så det tar lite tid att välja det man vill ge:

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Anna, ja förstod det och det är så fint! Blev så glad att läsa och så att de är så vackra att se!

   Radera
 2. Jomen visst!! Julkorten från England och US är sådär. Drypande sentimentala och väldigt vackra. OCH just det där att man kan välja ut till precis den person som ska ha det "Your other mother", "aunt" "like a sister" etc etc.
  Men Monica, jag är så dåligt dålig på att skicka julkort att det finns inte. Och de år jag gör det blir det så att jag skickar kort jag gjort själv, med foto (av Karolina, eller familjen). Verkar som om jag skickar bara vartannat år, iår bidde det inga. Önskar att jag skickat ngt sådant där sentimentalt till min mamma, pappa och moster. Bad me, BAD!!!!! Innan jag började med foto-korten så brukade jag välja och vraka i Hallmark-affärerna bland julkorten.
  Ha en fin tisdag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, de är så fina! Förstår att du har av samma typ och väldigt både roligt och intressant att de finns i alla konstellationer, här i Sverige finns inget sådant.
   Ja din mamma och pappa med skulle nog bli glada:-), men tycker säkert det är roligt att få familjekort som du gör.

   Här far korten runt, vi skrattade idag, ett hade varit på två ställen innan det kom till oss, först helt fel och sen gav de vidare till en familj där den ene har samma efternamn som vi, så kom hans sambo till oss med det och bad så hemskt mycket om ursäkt att det var upprivet men det hade de första gjort sa hon, ja käre nån, men tror inte det är PostNord;-), det är andra också som kommer med julkorten. Och mellan UK och här fungerar det galant, är ju fantastiskt bara det.

   Ha det fint du också, här är kväll och vi har julhandlat färdigt, oj vad med folk det var idag.

   Radera