onsdag 20 december 2017

Behöver nog inte baka några:-)

Oj nu hittade vi riktigt fluffiga och med äkta saffran, tror inte mina skulle bli så här, så bakar lite annat istället. Var ute och julhandlade i veckan och det var riktigt trevligt, mycket gott och läckert fylls på denna tid i affärerna.
Hittade små söta krukor med hyacinter, tänkte mig först någon större grupp eller köpa hyacinter och samplantera och fixa som jag brukar men de här var så fina och lättplacerade, glad att jag såg dem. Och riktigt härligt med dofthyacinter, vi gillar det. Det är en mysig tid nu och imorgon är det vintersolståndet, ja tänk att vi nu kommit dit!

6 kommentarer:

 1. Alltid svårt med saffransbröd. Saknar att kunna köpa färska. Ikea har halvdana frysta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, ja precis, tycker inte det är lätt heller att få till dem fluffiga och goda, fina kan de bli men smaken är ju viktigast och mycket halvdant finns.

   Radera
 2. OCH stora!!! Superfina, Monica!!! Skulle gärna satt mina tänder i den ;)
  Mysigt hos dig, precis som alltid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, skönt att kunna köpa ibland och inte göra allt själv, så fina och goda, och fler än jag fattade det för de tog slut direkt och nästa dag hade de inte hunnit med att baka tillräckligt många så de var slut på en gång. Tack Annika, behövs mycket mys nu:-), hjälp vad mörkt det varit hela dagen, är årets mörkaste och den går riktigt in för att leva upp till det. Konstigt mörker här, tycker att Stockholm inte borde vara så mörkt, känns fel på något sätt.

   Radera
 3. Roligt med lite fina juldekorationer och det där med julgrupper är väldigt svenskt och vackert!
  Vill önska dej en God Jul! Nadolig Llawen!

  SvaraRadera
 4. Lena, ja julgrupper finns verkligen i alla dess former här och i varenda affär. Fint och roligt är det med alla blommor.
  Tack Lena, önskar dig detsamma, en riktigt God Jul, ha det så fint!

  SvaraRadera