onsdag 22 november 2017

Till landet

Fint att åka dit, tänkte inte att vi skulle hinna men med god projektledning från både hotellpersonal och gäster gick det utmärkt:-), upp tidigt med frukost, dusch o s v och sen for vi iväg raka spåret till stugan. Genast satte vi på all värme och for vidare på utflykt och jag tänkte precis rätt, det var varmt och skönt när vi kom tillbaka.
Var till mammas och pappas grav och tände ljus igen, for vidare till det där toppenstället som har så mycket fint, second hand och också utökat med en egen möbelaffär. Dessutom fint café och restaurang. Åt goda räkmackor och köttbullssmörgåsar till kaffet och kakor. Så trevligt där och alldeles fullt med folk, trodde nästan att jag var i Stockholm:-)
                   Alltså, ja dels räkmackan men den där kolalingonkakan gick inte av för hackor heller:-)
Lite stugmys


Sjön var så fin, ibland är sjöar så vackra även om havet är speciellt men fint med en annan natur som är också vid sjöar.

2 kommentarer:

 1. Anna, det var väldigt bra att vi hann med det också, trevligt för alla! Och vi hade tur med vädret:-)

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  7 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan