måndag 27 november 2017

Mer mys åt folket:-)

Nu är det bara att ösa på tycker jag, skapa stämning och göra det julmysigt. Inte en dag för tidigt, det behövs mer ljus, mys och färg i denna mörka värld.
Precis så är det Ernst:-)
Anna ringde och undrade om mer julklappsönskningar, hon vill ge oss från UK och det är alltid så roligt och spännande och något jag önskar mig är en mössa/basker och förklarade här, haha, gillar de här modellerna så och skulle vilja ha någon mer i annan färg, märkt att det i stort sett hela vintern räcker med en tunn mössa som får plats i fickan, viktigast är att den står emot lite blåst om öronen, ullmössor behövs mer vid skidåkning och sån utövar jag inte så otroligt ofta numera, ja hon förstod precis:-)
Den blev så bra den lilla bäddsoffan också och vi hann precis köpa extra madrasser till den, är de som ligger bakom de söta djuren, frågade i en affär om de hade klädpåsar, tänkte förvara dem i sådana, killen hade aldrig hört talas om dylika:-).. Här finns retroTV och dammtrasa i högsta hugg:-), det gäller att ha fint när man får finbesök
Här tyckte Anna att jag skulle skruva fast hyllan i väggen och det är gjort nu, ja faktiskt hann inte med det förut och tänkte att den står nog stadigt ändå, men just denna tittar folk i och den kunde ju rubbas, så säkerhet går före bekvämlighet eller nåt sånt, tänkte att jag kanske ville flytta den lite men nu sitter den som berget i väggen, känns bra så
Det finns chokladbollar och så finns det Dajmbollar, inte så dumt alls att mysa med till kaffe och glögg, vad mycket söta glöggmuggar det finns men jag har ju redan ... de här är från Indiska, de har mycket fint att titta på nu också, särskilt stora muggar till te eller kaffe.

4 kommentarer:

 1. Jag tänkte kanske att det skulle finnas nån karl som kunde skruva fast bokhyllan, inte att du skulle göra det själv ;) ser mysigt ut allting!

  SvaraRadera
 2. Anna, nej nån sån karl bor inte här, jag valde bort dem en gång i ungdomen, man kan ju inte få allt;-) och han visste vad han behövde;-), ja jag visste inte själv allt jag kan:-). Tack, det är mysigt inne nu, väldigt mörkt och grått ute. Skönt att ni var här och förgyllde november.

  SvaraRadera
 3. HELT rätt Monica, mer MYS åt folket. Nu tycker jag det är ALL SYSTEMS GO!!!! Nu kan man börja frossa i allt. Och ja, Ernst citat är klockrent (älskar den mannen. PÅ riktigt). Mysigt hos dig. Smart att skruva fast hyllor, det har vi också gjort.
  Blir det månne finbesök till jul igen?
  I ditt gästrum i Casa Monica sover de ju kungligt bra!!

  SvaraRadera
 4. Annika, Ja nu är det bara att mysa på helt i Ernstanda, såg att han har julprogram sen, undrar var jag såg det redan för det var en annons om det men kommer väl närmare jul.
  Tror vi blir hemma i jul och inte besök heller från England, funderat lite hit och dit men blir nog bra här hemma också i Casa Monica:-)
  Tack Annika, det känns skönt med att allt är i ordning såpass med det nya som blev, bättre på alla sätt och glad jag hade energi till det.

  SvaraRadera