lördag 25 november 2017

Heja Ebba

Intellektuellt demensframkallande, haha och hon kanske inte menar att vara rolig men jag tycker att hon är väldigt rolig:-)

Tror hela artikeln som i sig är väldigt upplysande och klargörande går att läsa: svd.se/prisregn-makt-och-tystnad-i-svenska-akademien

Och här berättar kvinna nr 1, ja på stol nummer ett varför hon lämnade, darfor-lamnade-lotta-lotass-akademien

Och i mitt tycker är hon snyggast i hela akademien men själv tänker som hon säger: tur jag inte ser så bra ut, för hon fick vara ifred för Monsieur Kladd p g a det tror hon.

Tycker den ständige sekreteraren har en ovanligt stel mun, har aldrig sett något liknande när någon pratar. Vi måste testa, ja det går att säga meningar utan att röra på läpparna, man pratar liksom långt inne i munnen, testa får ni se, haha. Ja jag tyckte hon var så otroligt stel men jobbig situation, hon är ju ansiktet utåt i denna uppskruvade församling och nu om något helt annat än intellektuell litteratur.

2 kommentarer:

  1. Trodde inte man kunde lämna den akademin.

    SvaraRadera
  2. Lena, det har du rätt i, det är på livstid men de kan välja att utebli från sin stol och alla sammankomster som en markering, är väl nån mer stol som är tom, Ekmans.

    SvaraRadera