fredag 20 oktober 2017

Utflykt med ärtsoppa:-)

Ja maken ville också göra en utflykt till samma stad som väninnan och jag var till i måndags så det blev en torsdagsutflykt med både ärtsoppa, pannkakor plus buffé plus lite till. Tre vackra höstdagar har det varit när jag skriver det här för nu är det fredag och jag önskar er alla en trevlig helg!
Jag nöjde mig med pannkakor utan ärtsoppa och tog dem som efterrätt
Ett mysigt café som är det närmaste jag kan hitta här i Sheffieldstil:-)
På väg till pendeln, det är väldigt varierande med höstfärgerna och det här är en björk som inte fällt ett blad, märkligt det tycker jag
Fantastisk uppfinning, en dimmer direkt i den väggkontakt man önskar finns numera och som jag så lämpligt fann på vår utflykt:-)
Och stjärnan får vara med till höstfärgerna utanför vår balkong

4 kommentarer:

 1. Åh, gånger två på kort tid. TREVLIGT!!
  Helt rätt att åka dit igen.
  Mysigt för er, och gott.
  Monica, ha en jättefin helg!!

  SvaraRadera
 2. Annika, ja det var väldigt trevligt, så där skönt när det inte finns några måsten, utan vi bara kunde ta det lugnt, det slog mig igen så trevlig personal det är i alla affärer och andra ställen, så skönt med trevligt bemötande. Tack Annika, ha det jättefint du med!

  SvaraRadera
 3. Anna, väldigt mysigt och trevligt, så bra stad och vi hittade så lätt en del grejer vi behövde utan att behöva springa runt i gallerior och annat. Och vackert höstväder, så otroligt skönt det är.

  SvaraRadera