fredag 13 oktober 2017

Mera färg

Går att åstadkomma, ljuset gör som det vill men kom lite då och då, annars det vanliga, ja regn. Lite roligt att jag kan bli glad av de blå muggarna, tycker de är så fina att dricka ur och nu hittade jag blå assietter i skåpen också som jag glömt. Dukar letade jag efter, kanske gav bort för mycket när jag röjde som i och för sig var oerhört skönt men nu hittade jag knappt juldukar, haha, jo stora fina men de små var färre. Ett par helt oanvända i varmrött från John Lewis låg där och väntade ändå, John Lewis är ett favoritställe att besöka, gillar att bara vara där och deras textilier tittar jag alltid på och kanske köper också.
Nu blev det så där varmt, blev fint att mixa lite med olika färger, helt nöjd och maken tycker att det är fantastiskt:-)
Ha en fin helg alla!
Och pennan som väntar på ett sudoku matchar alltihop:-) och fint minne. Vi var till havet i UK och upplevde tidvattnet, det där som kommer med 10 meters djup och plötsligt har husen långt upp en strandtomt, där donerade jag en liten summa till livräddning och fick en penna som det står Lifeboats på, vet faktiskt inte hur mycket olyckor som sker men det var en väldig uppsikt på stränderna med personal och vakter som hade koll och vi hade fantastiska dagar där i ljuset och i den vackra naturen

4 kommentarer:

 1. Tänker som vanligt tala om hur mkt jag uppskattar din stil. Jag vet, jag är tjatig, haha. Älskar dina muggar! SÅ fina! Och såklart ska man ha lite varma, orangea ljus denna tid på året. Helt rätt.
  Monica, ha en jättefin helg in your COZY HYGGE home!!!

  SvaraRadera
 2. Annika, tack! Tror att du och jag skulle trivas tillsammans:-), ta en fika och prata mycket:-), ja precis rätt hittade jag nu tycker jag och bästa ljusen, inte haft så bra ljus på länge, inte en droppe far omkring fast vi flaxar runt:-), köpta på Ica Maxi så nu vet jag det och alla att de är bra:-), köps styckvis.
  Tack detsamma Annika! Ha det fint du med i ditt hygge home:-)

  SvaraRadera
 3. Blir nog en titt in på John Lewis snart. Alltid kul att se deras julpynt.

  SvaraRadera
 4. Anna, de har alltid så mycket fint och trevligt är det där, roligt att du har så många fina affärer i stan att besöka runt omkring dig.

  SvaraRadera