fredag 8 september 2017

Lite höstmys;-)

Maken fixar mat, jag tycker att han steker bacon så det liknar pulled pork, det blir så enligt honom med sånt där ekologiskt,🍳🍴,under tiden gräddar min paj färdigt och kaffet puttrar i bryggaren🍵🍰🍹
Så underbart god! När jag tog ut pajen så doftade det hallon så underbart och den blev så läcker. Ett café skulle vara kul att ha, kaffe med kanelbullar och så pajer, kanske jobbigt men vi diskuterar det ibland med vänner, lite på skoj så där. Önskar er alla en fin helg!

4 kommentarer:

 1. Jag upptäckte pulled pork för något halvår sedan (Icas), den var så lättlagad och kunde mixas med så mycket annat, men jag avstod när Ica slutade sälja sin egen här av någon anledning. Många uppskattar den nog inte! Pajer är fantastiskt gott, bjuder gäster i dag på kräftpaj med sallad till lunch, väldigt gott. Började äta pajer i England när jag vistades i Cambridge en tid för att lära mig ordentlig engelska. Sedan har det ätits ofta hos oss. Mums!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilla, ja det är inte dumt alls med pulled pork, ska titta efter det igen. Och pajer är så gott! Det finns ju hur många varianter som helst att göra, både till mat och efterrätt. Kräftpaj låter helt underbart! Åh vad gott!
   Tack detsamma! Önskar dig en trevlig helg med!

   Radera
 2. FINT, MYSIGT och RUBBET hemma hos er, som vanligt.
  Kopparna, återigen, de är såååå fina!! Porslinet ditt.
  Ha nu en riktigt fin helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, tack och tack och tack:-), behövs lite höstmys, du anar inte hur fort hösten kom här, helt chockartat:-), ja faktiskt, bara tvärt så blev det mörkt, kallt och regn, alltså jag fryser redan. Men kommer säkert soliga dagar som det ska vara också.
   Tack detsamma Annika! Önskar dig en riktigt fin helg med.

   Radera