måndag 4 september 2017

Hösten

Den är så fin,🍃🍏🍫🍵🐦,är så skönt med den klara luften och sol som ännu värmer:
Alla blommor är så friska och fräscha, inte en lus! Tror det är ren tur bara för jag har inte gjort något särskilt, hade så fina röda hängpetunior som växte så bra men de fick löss, de enda som hade det, undrar om det är vanligt, sprutade med såpvatten och grejade med dem men sen fick de flytta iväg för gott, bäst så och allt annat är fint som sagt.

4 kommentarer:

 1. Hoppas på lite fler varma dagar. Kallt och molnigt här.

  SvaraRadera
 2. Anna, ja vi får hoppas på det, läser i dagboken, vi var vid havet i allt det blå och vackra och i fina sanddyner den 13 september hos dig förra året, det var den varmaste septemberdagen sen 1900 skrevs det om sen. Och så långt vi gick på havsbottnen innan tidvattnet kom, vilken härlig dag att minnas. Ljuset som var så speciellt så vi blev fotade;-)

  Här efter solsken kom regnet rejält, det blev kallt, blåsigt, mörkt och ett ihärdig regnande. Är bättre på landet sa G och G, pratade med båda nyss.

  SvaraRadera
 3. Ja, hösten när den är som ALLRA finast.
  Älskar dina muggar, sååååå såååååå fina!!!

  SvaraRadera
 4. Annika, hösten är fin och är det soligt är det så skönt, lite friskare luft och faktiskt lite roligt att plocka fram andra kläder också och använda och de behöver ju inte vara svarta:-)

  Ja vad jag tycker muggarna är söta, vet inte vad det är med dem men nåt är det, tack Annika. Igår berättade väninnan för vi pratade just om hon tog med sig Muminmuggarna när hon sålde huset, mycket fick de nya ägarna annars, jodå, hon har 70 stycken sa hon och många av dem har ökat så i värde. Hon ska sälja en del. Antar att du har en del också, de är så fina och kommer med nya hela tiden.

  SvaraRadera