onsdag 27 september 2017

Blå blå vindar och vatten

blå blå himlar och hav🎶, härligt! Den utlovade sensommarsolen kom, nästan så vi fick sommarkänsla av att se den så blå himlen och blått vatten är nära också. Tidningarna är fulla av långreseerbjudanden till varmare platser, men de lockar inte så värst, men hoppas på fler såna här dagar, vi har ju brittsommaren kvar den 7 oktober:-)
Så skönt att bara sitta ute en stund utan att frysa med härligt te och lite tilltugg, sen gick solen ned och jag fotade det också men fick inte alls med färgerna, så de är raderade.

4 kommentarer:

 1. Jag har övat mycket på solnedgångarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, du har verkligen vackra solnedgångar och fångar dem så vackert!

   Radera
 2. UNDERBART!! Hoppas det håller i sig ett tag. Älskar den där BLÅA himlen. Ni har indiansommar nu, och du ska se att det blir en fin brittsommar också. Hoppas det. Fortfarande mest grönt hos er, ser det ut som. Tycker det ser ut ungefär som här!! OCH allt ser förstås supermysigt och gott ut hos dig, som alltid,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, det hoppas jag med, så fint med det blå, vackert och samtidigt lite svalt och det är det också, skön luft så där som det gärna får vara länge, men det är nog inte för så lång tid.
   Och väldigt grönt ännu, sett lika ut i veckor, några blad fick färg och sen har det varit så. Mer höst på landet som ligger lite norrut utanför Uppsala, antagligen varit kallare nätter där.
   Och tack Annika, så glad att förlänga sommaren ute!

   Radera