torsdag 10 augusti 2017

Tänkte på en sak

Att var målet det att totalt utplåna en människa från uppdrag och arbeten med att gå till slaskpressen så är det uppnått nu utan någon som helst koll på vad som är sant och falskt och dessutom behöver ingen, en eller flera, ta något som helst ansvar, de kan vara tysta som i graven. Och gå vidare. Och låtsas som ingenting. Men kanske de står på tur en annan gång, det är svajigt i den där världen där mycket makt, pengar och status styr.

4 kommentarer:

 1. Ja, så är det. Man får akta sig när drevet går och allt läggs ut i sociala medier. Ett liv i ruiner för ett fatalt misstag.

  SvaraRadera
 2. Nilla, det är obehagligt. Vem som helst kan säga vad som helst och tidningarna skriver och för den drabbade så kraschar det men ingen behöver stå för vad de sagt. Och ingen kollar sanningshalten, fler och fler tror att han blev drogad med avsikt och det är ingen som kan berätta att han uppträtt så här förut, tvärtom säger de nu.

  Och även i detta fall säger en som stod intill, fast anonym att de där orden aldrig sas heller. Underligt alltihop, en privat fest och man berättar om en enskild just i detta fall. Jag tror på att han inte minns så han agerade lite för snabbt och kanske naivt med att be om ursäkt, det blev värre då. Och så fästmön på det.

  SvaraRadera
 3. Bara den värsta fascistblaskan skrev om det här ;) kan flytta hit kanske.

  SvaraRadera
 4. Anna, jag ska föreslå honom det;-)

  SvaraRadera