söndag 6 augusti 2017

Söndagsfrukost

Kände för lite engelskt fast det är inte komplett men får gå ändå, så gott och vi var mätta länge. Tidningsläsning och irländsk folkmusik gjorde det hela komplett:-), och en liten fågel som tittar på oss från lönnen, det kommer några små och hälsar på då och då, så söta:-).

Vädret, ja hör ju till, det är sommar:-), regnat hela natten och nästan hela dagen men rätt skönt ändå även om utflykten till Kaffetorpet ställdes in, blev en utflykt till mataffären istället och jag ser framför mig i detta regnande såååå gröna gräsmattorna nu blir på landet. Glad att vi målade grinden den där soliga sommardagen så den hann torka.

2 kommentarer:

 1. Gott med bacon och ägg. Söta fåglar. På jobbet har vi ett gulligt koltrastpar plus en ensam liten rödhake som håller ihop och äter mina frön :)

  SvaraRadera
 2. Anna, det är så gott! Ja det är så roligt att se fåglarna och de här blir lite djärvare och djärvare, sitter i jostabärbusken när de norpat ett frö. Väldigt söta. Vi hade ett koltrastpar på landet med unge sedan som följde efter oss där vi jobbade, var väldigt orädda och drabbades tyvärr av ett annat sött djur som gillar fåglar.

  SvaraRadera

 • Rosa ljus - Jag upptäcker plötsligt att den rosa himlen speglar sej i och studsar igenom fönstret och blir små skära rutor på dörren. Underligt glad blir jag av det.
  19 timmar sedan
 • Gymhäng - Jag har gått och blivit med gym igen! Kan ni tro! Eftersom jag återupptäckt min kärlek för att springa har jag slagit till med ett gymkort för att kunna ...
  1 dag sedan
 • Nytt recept: Svartvinbärspaj - Efter att ha skördat de svarta vinbären på mina svartvinbärsbuskar i min egen trädgård så gjorde jag en svartvinbärspaj. Åh vad god den blev! Kanske smak...
  3 veckor sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  8 månader sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan