söndag 6 augusti 2017

Söndagsfrukost

Kände för lite engelskt fast det är inte komplett men får gå ändå, så gott och vi var mätta länge. Tidningsläsning och irländsk folkmusik gjorde det hela komplett:-), och en liten fågel som tittar på oss från lönnen, det kommer några små och hälsar på då och då, så söta:-).

Vädret, ja hör ju till, det är sommar:-), regnat hela natten och nästan hela dagen men rätt skönt ändå även om utflykten till Kaffetorpet ställdes in, blev en utflykt till mataffären istället och jag ser framför mig i detta regnande såååå gröna gräsmattorna nu blir på landet. Glad att vi målade grinden den där soliga sommardagen så den hann torka.

2 kommentarer:

  1. Gott med bacon och ägg. Söta fåglar. På jobbet har vi ett gulligt koltrastpar plus en ensam liten rödhake som håller ihop och äter mina frön :)

    SvaraRadera
  2. Anna, det är så gott! Ja det är så roligt att se fåglarna och de här blir lite djärvare och djärvare, sitter i jostabärbusken när de norpat ett frö. Väldigt söta. Vi hade ett koltrastpar på landet med unge sedan som följde efter oss där vi jobbade, var väldigt orädda och drabbades tyvärr av ett annat sött djur som gillar fåglar.

    SvaraRadera