onsdag 16 augusti 2017

Gladsaker

Precis så är det, blir så glad när det på morgonen ligger både morgontidning och veckotidning i hallen, tog en korttidsprenumeration på Hemmets Journal och så fiffigt att låta den komma med morgontidningen!

Men tycker nog PostNord sköter sig bra också, de får ju aldrig höra allt som fungerar, bara det andra och tidningarna med journalister hakar på om än det ena än det andra.
De fick ju en stooor låda att komma fram mellan Stockholm och Sheffield på 48 timmar! Helt fantastiskt och efter det har brev kommit i båda riktningarna på ett par dagar. Så hoppas att mycket löser sig där det är problem och med vad.

2 kommentarer:

 1. Hänger inte riktigt med vad som är Nordpost och vad som är vanlig post, eller är det vanlig post?
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Lena, jag måste själv läsa på lite:-), Posten Danmark och Posten Sverige gick tillsammans sommaren 2009 och blev sedan 2011 PostNord som ägs tillsammans av svenska staten och danska staten fiftyfifty.

  De har hand om all privat- och företagspost i Sverige och Danmark och sedan annan logistik i hela Norden. Är mycket omtalat och mycket klagomål men vi har inte drabbats speciellt.

  Störst har problemen varit om inte kallelser till operationer t ex kommit fram så patienten uteblivit, en tid de väntat på i ett år eller mer kanske. Men det finns andra aktörer med som skickar ut dessa kallelser så det kan vara andra inblandade. Mycket problem beror kanske också att de är för få i personalen att sortera och dela ut för att pengar måste sparas. Hoppas det ordnar sig för det är viktigt.

  Tack, ha det bra du med!

  SvaraRadera

 • Vacker kyrka - En stor överraskning var denna stora, vackra och ljusa kyrka på en liten utflykt. I centrum fanns också världens gästvänligaste turkiska café.
  16 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan