måndag 14 augusti 2017

Espresso

Gott! Nymalda ekologiska kaffebönor serverat i de där så fina kopparna jag fått av Anna, det är så roligt att ha den här mixen hemma, en hel del engelskt i både porslin, textil, en och annan mindre möbel och så kläder förstås, allt används. Skottland och Irland finns också representerat, nyss tog jag fram en fin handduk från Irland som jag fick med en ost därifrån av en vän i UK. Tillsammans med en del från Danmark, Norge, Finland, Spanien, Italien, Frankrike, Österrike, Schweiz, Holland, Belgien, Luxemburg,Tyskland, m m, m m, ja kul att se, finns det små detaljer överallt.

De fina handmålade blomkrukorna från Österrike används flitigt, likaså ett äpple i trä med lock som jag köpte i Spanien, används varje dag för vi har "nypor" till mat-brödpåsar i det:-) 

Och senare år har det blivit mycket engelskt, och jag använder sakerna, annars köper jag inte, möjligen visste jag inte vad Eiffeltornet jag köpte i Paris skulle användas till så det gav jag tydligen bort:-), tycker jag är lite dumt nu för kunde haft det men gav bort alla souvenirer en gång i städivern:-)
Fina espressokopparna från ett trendigt ställe:-), finns på Harrods, John Lewis m fl
Och det blev ugnsrostad sötpotatis igen, åh säger jag bara:-)
Gjorde något väldigt enkelt till kaffet, ett helt flarn med en massa gott i gräddades och så skar jag "tårtbitar" av det, underbart gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar