söndag 16 juli 2017

Söndagsmiddag

Åh så gott med rostad sötpotatis! En riktig delikatess är det. Det är kära dotter som invigt mig i det och så fick vi det från grillen hos Söderbönan sen. Hittade ekologiska och de är rätt stora så jag säger inget om priset som jag tyckte var lite högt först. Men värt det. Gott med rostade lökklyftor och kyckling och lite annat smått och gott till.

Och dagens paj blev en med nektariner och lite kokos i, så god! Vädret varmt och helt grått hela dagen, lite konstigt väder, igår åska och regn och sen solsken och varmt på kvällen som vanligt.

2 kommentarer:

 1. Anna, tack:-), blev väldigt gott och jag ska rosta mer grönsaker i ugn igen, tar lite tid att skala och skära men sen sköter det sig ju självt och det är så gott!

  SvaraRadera

 • Kamelia - Kamelian började blomma redan i mitten av januari. Det är den absolut vackraste blomman jag vet. Dessa foton är från den 22a januari.
  16 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan