tisdag 25 juli 2017

Å annat nyttigt

Bönor fanns ju alltid som olika sallader i personalmatsalen och riktigt gott tyckte jag att det var, och åt på den tiden det begav sig, ja för länge sedan när vi ännu kunde ta lunch i sjukhusvärlden, tidig som sen men någon gång i alla fall oftast. Idag är det förfärligt annorlunda.

Är ingen riktig fan av bönor, bruna bönor tycker jag är rent hemskt men alla bönor är så nyttiga så tänkte äta det lite då och då och idag blev det svarta ekologiska, ska sköljas först sen hettade jag upp dem och de kan ju blandas i olika sallader, ska förvaras i glasburk i kyl sedan om det är några bönor kvar och ätas upp inom två dagar. Mättande är det och rätt gott.

2 kommentarer:

  1. Ser lite väl nyttigt ut för mej :) åt färsk smörstekt makrill igår, gud så gott det är.

    SvaraRadera
  2. Anna, haha, ja för mig med och nu har jag hälften kvar som jag ska äta idag, ska göra den med lite mer piff tänkte jag för det smakar bruna bönor om alla bönor enligt mig:-). Men märkte att de mättade rätt bra. Smörstekt makrill låter toppen, älskar fisk!

    SvaraRadera