måndag 5 juni 2017

Rosa skyar

Det brukar vara så när paradisäppelträden blommar utanför vår balkong, i år är de kala, allt frös i den underliga majmånaden. Hoppas på en underbar junimånad:-), kommer ju mycket vackert då och så de ljusa långa dagarna.

2 kommentarer:

 1. JAG älskar paradisäppelträd. Älskar deras blommor. Länge sen de blommade här. MEN nu får DU njuta av skönheten av dem! Håller tummarna för att vädret ska bli lite varmt och skönt också. Juni känns som en allmänt svår vädermånad hemma.

  SvaraRadera
 2. Annika, tänk så vackra de är! Älskar dem med men tror inte våra slår ut med blommor i år, de blev nog skadade av majkölden. Juni hade jag förhoppningar om men både igår och idag är det mer höst än sommar, fast tänt lite ljus och har det bra så. Tack Annika, är ju många dagar kvar men det går så fort denna tid. Nån sommarperiod kommer säkert om inte allt är upp och ned.

  SvaraRadera

 • Kamelia - Kamelian började blomma redan i mitten av januari. Det är den absolut vackraste blomman jag vet. Dessa foton är från den 22a januari.
  11 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan