tisdag 23 maj 2017

Världen

Så vacker och här tänkte jag skriva grym men det är ju helt fel, världen ÄR vacker men människan kan vara både vacker men också så oerhört grym, förfärligt. Mina tankar går hit idag:
 Så många gånger jag farit genom landskapet här alla årstider, tagit en fika och rest vidare eller kommit.
Tänker på alla barn och ungdomar och deras föräldrar och syskon idag

4 kommentarer:

 1. Ja, det är ju bara så hemskt och så fruktansvärt vidrigt.
  Har tänkt mkt på det idag. På fldrarna som stod och väntade på sina barn utanför efter konserten, när de såg explosionen. Vissa fick aldrig mer se sina barn. Skräcken på arenan. Mångas allra första konsert.
  Det är fan så övervidrigt att det knappt går att tänka på. Denna terrorism som återigen visat sitt fula tryne. OCH vi vet att det händer igen och igen och igen :-( Hur kan man få det att sluta?

  SvaraRadera
 2. Annika, så helt fasansfullt! Det går inte att tänka på som du säger fast jag tänker på alla gånger vi gått på teatrar och konserter i UK och när vi beställt biljetterna så finns den där osäkerheten och olustkänslan fast det borde vara precis tvärtom och sen när vi suttit där och det är lite spring vid dörrarna så tittar folk och har koll, vi har tänkt att nej, man måste släppa det för snart är det ingen mening med nånting om man ska känna så här, och vi har njutit av kvällen men alltid en känsla sen med att åh, det gick bra.

  Sist i stan mitt i Stockholm kom vrål från motorcykel tror jag, gasade på som en galning och nu vände jag mig om och gick snabbt åt sidan, förr hade jag inte tänkt på det. Och, det blir nog inget slut, något vi får leva med. Så rent hemskt det är för alla drabbade nu.

  SvaraRadera
 3. Fruktansvärt. Kan inte ens prata om det än.

  SvaraRadera
 4. Anna, fruktansvärt och jag förstår.

  SvaraRadera