söndag 21 maj 2017

Vårfest för stora och små

Det var det både i kyrkan och på kyrkbacken, sång och musik hela dagen från förmiddag till kväll, fika med smått och gott ute. Vi tittade på den fina utsikten också från berget. Och ett entimmesprogram var med Gullan Bornemarks och sonen Dans sånger, barn från första klass och lite uppåt sjöng 13 klyftiga låtar, Tutti Frutti.
Och blir man som Gullan tro om man sjunger och trallar mycket tillsammans med barn? Snyggare 90-åring finns nog inte, hittade en artikel när hon var i Skåne förra månaden HÄR
Frukter hänger över barnen, jag "skalade" av lite huvuden i publiken ifall de inte ville vara med på bild:-)

5 kommentarer:

 1. Fantastiskt, henne missade jag! Dagens 90-åring - kan man verkligen se ut som hon vid 90?! ... och fortfarande sjunga för publik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilla, tyckte också det var helt otroligt! När det stod Gullan Bornemark och barnen skulle sjunga hennes sånger så kunde jag inte tro att hon var i full gång ännu och orkar uppträda och fara runt, ser ju otroligt fin ut, svårt att fatta att hon är 90, det finns hopp:-)

   Radera
  2. Nilla, ser att hon bor i Limhamn och maken är också 90 år och verkar lika pigg och alert, han är också musiker förutom pianobyggare, pianostämmare och mycket mer, de sjunger och spelar varje dag ihop hemma, vi måste sjunga mer känner jag:-)

   Radera
 2. Verkar spännande :) fin utsikt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, fint verkligen, är så vackert i hela området här.

   Radera