fredag 12 maj 2017

Solen kom tillbaka

Bara plus 10 men skön dag ändå med blå himmel. Fixade lite vidare här hemma och kände mig upplyft:-), ja dels av sol och fågelkvitter men också av att det bara är gardinerna som ska till nu i rummet, blev bra här och känns vilsamt.
Här lyser solen in till vardagsrummet
Kanske Montazamitofsarna får vila i en låda istället, bra att ta kort, man ser bättre då, däremot hittade jag en liten vagga jag målade till Anna 1985, den kan få vara mobilvagga eller till något annat smått
 En spegel kom upp också och det blev bra där i hörnan, tyckte spegeln var jättestor i affären men ser ju liten ut på väggen men räcker bra, ja sen ska gardiner upp som sagt och har också tänkt mig en liten bäddsoffa istället för fåtöljen, sen är det klart, nu börjar jag snegla på matrummet ...

3 kommentarer:

 1. Vilket fint rum det där blir. Så inbjudande. Den lilla blåa vaggan är ju så söt. Där får mobilerna vila gott. HAHA, ja kanske bäst att skippa tofsarna, men det är ju lite kul samtidigt. Klänningen som hänger, den rosa, är det Annas gamla? Den ser precis ut som en brudnäbbsklänning Karolina hade på sig 2007. Tack för titten. Önskar dig en jättefin helg!!!

  SvaraRadera
 2. Annika, tack! Ja vaggan är söt där:-), låg undanstoppad, var ju lite synd tänkte jag. Och ja, kanske tofsarna ryker:-). Klänningen har en alldeles egen historia, vi stöttade ett par små flickor i fyra år, ja de hann bli äldre men var bara 3 1/2 och 7 först. Den äldre var som en vilde, ja inte alltid men inte så mycket för att klä sig i prinsessklänningar om jag säger så, den lilla var som en prinsessa och hade aldrig haft något fint, bara ärvt från den äldre. Anna köpte då denna klänning i England och lilltjejen svimmade nästan av lycka, hon ville ha den med till landet också och gick bland blåbär och maskrosor där i den:-), men var så försiktig så. Har jättefina foton när hon dansade i den och borstar sina guldlockar. Åh vad söt hon var. Ja den är ett fint minne. Och tror faktiskt den är från 2007. Måste nog ta fram någon av Annas också, hon har en hel del, även Annas mormor var rätt bra på att köpa till henne:-). Så mycket fint det fanns!

  Varsågod Annika och så kul att du tittar in! Tack och ha det så fint du med!

  SvaraRadera
 3. Annika, får väl tillägga att mycket kläder fick barnen av oss, mycket som var akut för de olika årstiderna och skor och stövlar, men mycket blev förstört också i hemmet sedan och ska inte gå in närmare på det, det var både nya och nyttiga erfarenheter för oss hur det kan vara, jag hade faktiskt ingen aning, men just den här klänningen fick vara kvar här så hon kunde vara fin och leka prinsessa när hon ville.

  SvaraRadera