lördag 8 april 2017

Underligt!

Medlemmar hos Åhléns (själv gick jag ur för länge sedan) har idag fått mail om att varuhuset öppnar i morgon kl 11 och på gatuplan och tunnelbaneplan, de övriga planen 1-4 är helt stängda och öppnar på måndag först, ja vad erbjuds? Jo alla kläder, skor, accessoarer m m säljs ut för halva priset till medlemmar. Alla rökskadade varor efter attacken! Många reagerar kraftigt på detta, de trodde först att det var ett skämtmail men icke! Och att ha kommers genast en söndag på just dessa varor, folk anser att varuhuset förmodligen inte gör någon förlust i vilket fall, de har väl allt försäkrat och dessa varor kunde i så fall få göra nytta genom att skänkas till hemlösa, boenden och hjälporganisationer. Håller verkligen med men kanske man aldrig ska förvånas över människan.
Ett barn som efterlystes av föräldrarna var ett av dödsoffren, tänder ett ljus för dem alla som drabbats så den senaste tiden i Sverige.

2 kommentarer:

 1. Anna, visst är det! Väldigt underligt och där blev jag besviken, först ägarinnan till alla miljarder i detta företag där hon står och gråter och så nästa sekund denna girighet. Hemskt obehagligt!

  SvaraRadera

 • Leftover mincemeat - Mincemeat finns vad jag vet inte i Sverige men det är inte köttfärs utan torkad frukt med kryddor och socker som man fyller mince pies med till jul. Vi ...
  18 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan