fredag 17 februari 2017

Tussilago?

Jag såg framför mig den soliga markslänten här mellan de vita trädstammarna lysande gul men det dröjer ett tag till kanske men här brukar det växa tussilago tidigt på våren och nu känns det som vårsolen kommit. Trevlig helg önskas er alla!

4 kommentarer:

 1. Vem vet? Denna konstiga vinter kanske de tittar fram jättetidigt!
  Ha en riktigt fin och trevlig helg, Monica!!

  SvaraRadera
 2. Annika, ja det brukar blomma mycket här och först tussilago, kändes nästan som det var dags:-), men även om det är sol är det rätt kyligt och isigt. Ingen riktig ordning på något längre. Tack detsamma Annika!

  SvaraRadera
 3. Här i Wales börjar det kännas vårlikt, trots dimman idag. Primrose har börjat blomma.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Lena, det låter skönt. Ja här är varken vinter eller vår, är rätt isig luft men glad att solen skiner. Härligt när de blommar, de kommer tidigt, här får jag köpa dem i kruka om jag vill ha någon. Det säljs mycket blommor på torgen som står i iskylan, vet inte om de klarar sig sen. Tack detsamma, ha det så fint i helgen du med Lena!

  SvaraRadera

 • Stan - Nu när jag bor i en liten by så är det lite mer av ett projekt och lite mer spännande att åka in till stan. Jag bodde mitt i city i flera år och har ...
  14 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan