fredag 10 februari 2017

Matkassar

Det finns för både djur och människa numera, prenumererar på en tidning där det följer med allehanda reklam som denna:
Oerhört söt hund, katter är alltid söta och jag undrar vad det här är för hundras? Nu har vi varken hund eller katt så detta är inte aktuellt, än, för oss men tror att idén är bra. Många äldre och andra med är det tungt för att bära hem strö och mat om de inte har bil så detta är nog ett bra alternativ att beställa på nätet och få det hemkört.

I en annan reklam erbjuds vi som prenumeranter att för 2790 kr vara i Nordafrika i 15 dagar, de första 7 rundresa med buss låter livsfarligt bara det men säkert intressant med all kultur i intressanta städer och besöka världskulturarv och så avslutas allt med 8 dagar i sol på lyxhotell. Ett resedatum gäller och det är i november i år och jag undrar ju lite ändå vilka som nappar på sånt här och så långt i förväg. Man får ta sig till Göteborg för egen maskin sen är det bara att köra på. Föreslog att maken skulle testa, haha, men han såg helt skräckslagen ut.

Som jämförelse kan man som prenumerant på SvD åka till Värmland och strosa i 4 dagar och gå på lite teater för 12500 kr per person.

Sen prenumererar vi på ett par tidningar med mycket intressant historia men det blir ett eget inlägg, är väldigt fascinerande att läsa om vilka strapatser enskilda varit med om och vad de uträttat för oss alla som kanske inte alltid är glömt men nästan. Inget man läste om i skolan vad jag minns.

En trevlig helg önskas er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
    5 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan