söndag 8 januari 2017

När maken handlar ...

Lite mysigt även om det är tidig säsong, haha, men gott med kaffet till och att bara titta på snön som dalar därutanför. Tog fram de engelska broddarna som Anna hittade åt både mor och far och de är väldigt bra och sitter kvar ordentligt utan att vara så skrymmande, fäste där det behövs både fram och bak på vinterkängorna blir det. Och behövs verkligen nu.6 kommentarer:

 1. Mmm, fastlagsbulle, fettisdagsbulle, semla el hetvägg. Kärt barn har många namn! Jag festar på hetvägg, som min mamma ofta bjöd på. Varm mjölk och litet kanel ovanpå.

  SvaraRadera
 2. Nilla, ja mammas var då godast:-), det minns jag än. Så gott när vi cyklat hem från skolan och de var nybakade och hon gjorde alltid egen mandelmassa från grunden, det var gott!

  SvaraRadera
 3. Semla skulle vara gott. Vi har ätit varsin raspberry turnover istället :)

  SvaraRadera
 4. Anna, ja det är gott! Men jag blev påmind om mammas och det var något annat, så goda hon gjorde! Ert låter väldigt gott!

  SvaraRadera
 5. Jamen vad härligt med semla! Gud så smarrigt. Ja, det gör ju inget om säsongen är lång vad gäller dem. MUMS.
  Och broddar, förstår om de är ett måste nu.

  SvaraRadera
 6. Annika, ja så gott! Lite tidigt kanske:-). Broddar behövs eller är väldigt bra att ha nu, äntligen ett par bra som sitter som de ska och är lätta att ta av och på om jag går in någonstans. Är ingen stavmänniska, de är bara i vägen tycker jag och gillar dem inte alls. Fast jag gått stavkurs:-) men blev inget fan.

  SvaraRadera