fredag 20 januari 2017

Lite TV-tips

Gatans kör är väldigt fint, han är inte bara en god sångare Rickard Söderberg utan också en fantastisk människa att leda och uppmuntra, så fint att se och höra dessa människor, ja sorgligt med men ger hopp: /gatans-kor-sasong-1-avsnitt-1, avsnitt 1 och 2 har gått och de visas i Svt 1 onsdagar 21.30, innan i samma kanal går "Vänligen Lars Lerin" som också är så sevärt.

Har ofta undrat lite över verksamheten med tidningen som säljs, här i Stockholm och i flera städer, bra med denna information då: http://www.situationsthlm.se/var-verksamhet

4 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen R Söderberg. Världen behöver fler sådana människor. Ska försöka se programmet. Skulle alla ggr gilla det.
  Önskar dig en jättefin helg!!

  SvaraRadera
 2. Annika, han är som gjord för det här! Så bra, vänlig och uppmuntrande och sen väldigt kul att höra honom sjunga andra sånger också, jag hör mer av hans röst hur den är. Ja fler som han skulle finnas. Ha en jättefin helg du också Annika och lycka till med marschen i morgon, så fint och vilken uppslutning det är.

  SvaraRadera
 3. Har inte möjlighet att se svensk TV, men Lars Levins program skulle jag vilja se.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Lena, tycker det står ofta ändå att det här visas och kan ses men det är väl olika från program till program. Det finns en del bra och Lars Lerin är rolig att följa med dem han träffar, intressant! Trevlig helg önskas dig med!

  SvaraRadera