torsdag 15 december 2016

Snö och sol

Åh så vackert! Blir riktigt upplyft av att vakna till detta, så fint åt alla håll när vi tittar ut. Vad ljus gör mycket och snö i sol är underbart. Ca minus 6 grader och maken tycker att det är otroligt kallt, haha, ja jag märker kylan också men den är skön på något sätt och så mycket bättre än när det är fukt och blåst. Det här är bara hälsosamt:-), vi är inte vana än med den lite strängare kylan, den kommer säkert också.

4 kommentarer:

 1. Anna, ja varit väldigt vackert i veckan med sol och snart kommer ljuset tillbaka:-)

  SvaraRadera
 2. Älskar det!!
  SÅ fint. NJUT av det, Monica. Jag skulle önska vi hade lite snö. HOPPAS denna snö ligger kvar till jul.
  Här är det isande kallt, blåsigt, men inte en snöflinga.
  AVIS!!

  SvaraRadera
 3. Annika, varit väldigt vackert denna vecka med både sol och snö, så skönt med lite ljus. Vi får se om det kommer mera snö, får gärna vara vitt i jul. Kanske du får snö också nu när det blivit så kallt hos er, hoppas det. Lite lagom fluff men så att trafiken fungerar ändå.

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  5 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan