måndag 12 december 2016

Nu är det vinter:-)

Oj vad vitt det var i går morse den tredje söndagen i advent, vaknade förstås av den ihärdige här som far runt på traktor men somnade om. Så tänkte vi fara iväg på adventsfika, lussefirande och annat men vi struntade i det, har blivit lite försiktiga som äldre, haha, ja när man inte behöver ge sig ut i snöyran även om bilen står i garage så skottandet är över, men vi tog det lugnt hemma, tittade på vinterlandskapet, det är ju så vackert! Åt långfrukost. Och så hade vårt hus glöggafton i foajén på eftermiddagen:
Fotat träden utanför balkongen

4 kommentarer:

 1. Anna, fint med snön när den ligger vit på grenarna, mysigt är det och det verkar Ryssland tycka också, har tills nu idag 241 besökare därifrån, är något mystiskt med det;-), det måste ju vara att de kartlägger precis allt.

  SvaraRadera
 2. SÅ fint. OCH vad trevligt med grannfest och glögg i er foajé. Tycker du verkar bo i ett SÅ trevligt område!
  Ha en fin måndag nu!!

  SvaraRadera
 3. Annika, tack! Så fint med nysnö, det lyser upp verkligen! Och vi bor trevligt, är väldigt populärt här och lägenheterna går som smör i solsken på ett par dagar om någon säljer, det är ju verkligen läge för det så vi har funderat ibland men samtidigt var ska vi istället bo tänker vi. Hade ju planer på att köpa hus i England men det verkar inte så lyckat längre tyvärr med alla förändringar som sker. Ett vackert hus på landet tänker vi ibland men vi har ju stugan:-). Tack detsamma, hoppas att du har mindre ont idag Annika!

  SvaraRadera