söndag 18 december 2016

4 i advent

När affären på landet stängde för gott? (det är verkligen inte lätt att driva eget företag) så köpte jag lite fina saker, de plockade fram allt från alla förråd och årstider

4 kommentarer:

 1. Vem är det som orkar koka gröt, är det nån gammal bild från när jag bodde hemma :)

  SvaraRadera
 2. Anna, inte är det far din, han avskyr gröt. Haha, du ser väl att det är duken från Fabriken som nästan är alldeles ny:-) och de där stjärnorna också nya, förra året från fina affären nära:-). Jag tycker det hör till med tomtegröt en gång i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Julgröt, inte min grej heller. SÅ inte min grej. Men det är väl du som gillar den då, haha. Fint hemma hos dig, tycker du har så många fina saker.

  SvaraRadera
 4. Annika, ja om man har mycket kanel i och lite smör går den ned:-), tycker det är lite fint med den ändå och inte så tokig smak heller. Frågade maken om jag ska göra den idag också men han tackade snabbt nej:-).
  Han var tvungen att äta gröt som barn, även i skolan tvingade de i barnen, undrar hur det gick till? Det har han förträngt. Jag hade en annan barndom, när det gällde mat gjorde jag precis som jag ville, se vad det var bra!
  Tack Annika, är roligt denna tid att titta på och ha omkring sig.

  SvaraRadera