tisdag 29 november 2016

Stolligheter

Väldigt viktigt vilka som arbetar ihop som team med makt, att de kloka är fler än de stolliga:
hoppas klokheten segrar denna gång, vi kan ju kalla det stolligt men för den drabbade är det förstås en katastrof.

5 kommentarer:

 1. Ja jisses vilka höga löner det är i Sverige tänker jag först och främst. Som vi sliter här. Men bara det att han vill bo däruppe i mörkret tycker jag att han kan få extra betalt för :) det liknar lite den som på försäkringskassan räknade lite fel, och så ojdå, så dog en människa som inte fick den hjälp hon har rätt till. Så verkar det inte vara så mycket mer med den saken.

  SvaraRadera
 2. Anna, ja lönen var det inget fel tyckte alla inblandade utom Migrationsverket som bestämt att den skulle vara några hundralappar till vid ett nytt avtal som den stackars arbetsgivaren inte uppmärksammade. Men meddetsamma när han gjorde det rättade till så killen fick extra tusenlappar t o m. Sverige är fantastiskt;-), fantastiskt byråkratiskt! Och jag kan höra röster som säger: jo så där ska det vara, jooo, klart att när det blev fel ska han åka ut. Fast sånt låtsas vi inte om ... och lite extra för mörkret där uppe tycker jag med, och tänk så mycket gott de får äta.

  SvaraRadera
 3. Och en lägsta lön i Sverige på 21 000 kronor är fantastiskt det, att helt utan utbildning, skolor ska man ha det och då menar jag inte killen som gör pizzor men alla andra som hoppat av skolan eller inte gått i den alls. Inte lätt att vara arbetsgivare här och man undrar ju hur länge landets ekonomi ska hålla? Tror absolut att det blir stora försämringar snart. Som drabbar alla.

  SvaraRadera
 4. Håller nog inte så länge för ministern ifråga kunde ju inte heller räkna skrevs det om häromdan ;)

  SvaraRadera
 5. Anna, nej de har rätt stora problem;-)

  SvaraRadera

 • Kamelia - Kamelian började blomma redan i mitten av januari. Det är den absolut vackraste blomman jag vet. Dessa foton är från den 22a januari.
  11 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan