lördag 22 oktober 2016

Lussestjärnor:-)

Ser lite suspekta ut men var väldigt goda, som ett gott matbröd med saffran. Maken skulle handla mat och åkte till nya affären som han gillar så mycket, ja den är fräsch och fin, gör mycket när allt är nytt och har trevlig personal. Han hittar både det ena och det andra där förutom maten:-), såna här har jag aldrig sett sa han entusiastiskt hemma, nej inte jag heller:-):

4 kommentarer:

 1. Ser spännande ut. Själv har jag hittat polsk choklad som är som marabou var förr i tiden :)

  SvaraRadera
 2. Anna, väldigt spännande:-) och de var goda! Jag tyckte med att det fanns mycket god choklad nu hos dig, fräsch och inte så söt, så där som riktig choklad ska smaka. Nåt har hänt med Marabou, antagligen är det mycket glukossirap i nu för tiden och inte är det mycket chokladsmak heller. Jag köper helt annan här med.

  SvaraRadera
 3. SKULLE gärna smaka de där! MUMS!!!
  Läste nånstans att Marabous smak blivit annorlunda, kanske sen de köptes upp av KRAFT.
  Men jag gillar Marabou, och jag kan ärligt säga att chokladen hemma är godare än "den vanliga" chokladen i USA. Sen finns det ju märken även här som är OK, som Godiva, Ritter etc. Men den amerikanska main-stream chokladen är ofta rent oätlig, i mitt tycke. Godis här är övh inte speciellt gott. Sverige är överlägset när det kommer till godis.

  SvaraRadera
 4. Annika, är så gott med saffransbröd och de köpta är helt okey, god smak och smakar mycket saffran. Tror det hände något med Marabou när det blev Kraft, känns billigare på något sätt och konstigt söt. Schweizernöten fortfarande okey, kanske den görs annorlunda. Vi har hittat en privat godisaffär här som bara har godis och presentaskar om man så vill att plocka i, finns mycket att välja på och fin kvalité, helt annorlunda än lådorna i matbutikerna. Vårt smågodis är ju också bra men det här var bättre:-). Du får göra eget godis hemma, finns mycket som blir bra när det gäller choklad men jag gör det inte ofta själv men tänker varje gång när det är så gott att det här ska jag göra till varje helg men så blir det inte:-)

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  4 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan