fredag 21 oktober 2016

Auktion

Igår torsdag var det auktion på alla de fina elefanterna, http://www.herdofsheffield.com/, de lyste verkligen upp denna sommar på så många platser, 58 stycken stora av olika konstnärer plus en rad små elefanter som barn gjort, de är konstnärer de också.
Hemma här köpte jag en fin kudde och det blir en liten hyllning till detta stora och vackra projekt:-):

4 kommentarer:

 1. Fin kudde och ett fint minne! Gillar elefanter!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Lena, tack:-), jag tycker om kudden med de fina färgerna och det blev ett minne av alla elefanterna i detta fina projekt. Önskar dig en fin helg Lena!

  SvaraRadera
 3. Men det var en jättefin kudde. OCH ett litet minne från alla elefanterna från din resa.
  Här i US är elefanterna republikanernas symbol ;-) Demokraternas är åsnor. Say no more, ingen aning varifrån detta kommer. Men det går att hitta elefanterskulpturer och åsnediton inne i DC nu, haha.
  Ha en riktigt fin helg, fina Monica!!!

  SvaraRadera
 4. Annika, tack:-), ja den var så fin där den låg i affären tyckte jag, såg den på en gång:-) och fint minne nu. Att det inte är tvärtom men nu kanske det stämmer så till vida att de (mannen där) går fram som en elefant:-), aldrig hört detta men lite kul är det.
  Detsamma till dig och er Annika, ha det så fint!

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  5 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan