tisdag 20 september 2016

Landat

Det har jag gjort efter flera veckor i det underbara landet på andra sidan Nordsjön. Både lyft och landat och även här igen:-), men ska titta igenom mera alla foton på äventyren och blogga om dem sedan. Här hemma hade balkongen antagit djungeltema, tänk vad det växer denna sommar! Inget var utblommat heller av sorterna bara lite vissnat som skulle klippas bort och lite annan städning där ute som jag tog tag i. Vi gjorde också en liten utflykt ned till vår sjö här hemma, ännu är det fint sensommarväder i Stockholmstrakten, sol en hel del och hyfsat varmt.
 Och fina solnedgångar är det både från flygplansfönster och från balkongen, rätt fint att ha solnedgångarna att titta på även om vi ibland skulle vilja ha morgonsol men man kan inte få allt:-)

4 kommentarer:

 1. Det underbara landet! Har du varit i Wales!??!?!
  Fina bilder!
  Ser fram emot bilder och text från det underbara landet!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena:-), jag har varit mest i Sheffield och i städer runt om i de olika i grevskapen där men Wales kanske får något besök senare, skulle vara roligt. Vi planerade både Bath, Oxford och Chester denna gång men hann inte med, var fullt upp ändå. Tack! Och ha det bra du med, kommer mera sedan.

   Radera
 2. Svar
  1. Anna, ja kul att det var så fint! Och det är somrigt denna sommar:-), glad för det och ni hade ju ett helt underbart väder, varmare än här och riktigt badväder. Men sol idag och fint här med, +17 men okey som septembertemperatur, imorgon är det höstdagjämning redan och jag har tänkt på så fort det blir mörkt igen, får försöka ta vara på ljuset när det visar sig.

   Radera